Zortam Music
Loading...
 Artist: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
  Menu

 

 
Loading...

Download Zortam Mp3 Media Studio for Windows - Free Mp3 Organizer, ID3 Tag Editor, Download Cover Art, Auto Mp3 Tagger


Download "Indra - super" for FREE!!!

Songs    | DOWNLOAD NOW!    | Albums

Song:super
Album:SuperGenres:Relax
Year: Length:523 sec

Lyrics:

Chakra 1(radacina) - Muladhara


Este localizata, raportat la corpul fizic, între organele genitale sexuale si anus. Ca reprezentare grafica este floare de lotus cu 4 petale. Culoare chakrei 1 este rosu. Elementul este pamântul.
Functionarea corespunzatoare a acestei chakre trezeste în noi dorinta de a mosteni si instinctul de conservare, trasaturi date de elementul pamânt. Functia psihica a acestei chakre este instinctul de supravietuire.
Disfunctiile fizice si psihice sunt teama de moarte, evitarea raspunderii, agresivitate crescuta, probleme cu ordinea si încadrarea în timp, stare de nerabdare si dependenta, obezitate, hemoroizi, senzatia 'cu capul în nori', persoana este foarte bolnavicioasa. Închiderea chakrei produce impotenta.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 1 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Muntii Parâng - Petrosani.

Chakra 2(sexuala/subombilicala) - SwadhisthanaRaportat la corpul fizic, este localizata la 2 degete(2cm) sub ombilic. Reprezentarea grafica este floarea de lotus cu 6 petale. Culoarea chakrei 2 este portocaliul iar elementul este apa.
Functionarea corecta a chakrei 2 trezeste în noi dorinta de a avea relatii sociale si de cuplu. Trasaturile sale sunt puritatea si atasamentul. Chakra 2 este responsabila de practicarea cu placere a actului sexual si relaxarea, ea controleaza calitatea relatiilor noastre. Functia psihica a aceste chakre este instinctul de reproducere.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei 2 creeaza teama de atingere, fobie de contact fizic, impotenta, frigiditate, complexe de inferioritate, fobii si chiar infectii. Persoana este usor de manipulat, are o stare de nonexistenta, de gol si lipsa de scop.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 2 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Sinleul Sivaniei - Salaj - Dacidava.

Chakra 3(a plexului solar) - ManipuraRaportat la corpul fizic, se afla la patru degete deasupra ombilicului('gura stomacului'). Este responsabila cu protectia corpului si este cea mai expusa vampirismului energetic. O buna aparare împotriva în aceasta privinta este împreunarea degetelor mâinii sub forma de stea.
Reprezentarea grafica a chakrei 3 este floarea de lotus cu 10 petale, iar culoarea reprezentativa ei este galbenul-auriu. Elementul chakrei 3 este focul.
Functionarea corecta duce la coordonarea starii de relaxare si asigura capacitatea de concentrare si claritatea în gândire. Este responsabila de tonifierea generala a organismului, iar functia psihica este rationalul.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei 3 duc la teama, intimidare, lipsa de încredere în sine, teama de responsabilitate. Persoana este egoista, îngrijorata, lacoma si are o digestie proasta, predispozitie(sau prezenta) spre diabet, ulcer, ciroza, etc.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 3 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Polovragi - Tg. Jiu.

Chakra 4(a inimii) - AnahataEste localizata în mijlocul toracelui, în dreptul inimii. Reprezentarea grafica a sa este floarea de lotus cu 12 petale iar culoarea corespunzatoare ei este verdele crud. Elementul sau este aerul.
Functionarea corecta a chakrei inimii determina capacitatea de iubire neconditionata, încrederea în sine, acceptarea, scade teama sau impactul stresului si asigura calmul, armonia si concentrarea.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei 4 duc la scaderea chefului de viata, astm, hipo sau hipertensiune arteriala, boli de inima sau de plamâni. Persoana este geloasa, egoista, uraste, conditioneaza iubirea.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 4 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Muntii Rarau - Câmpulung Moldovenesc.

Chakra 5(a gâtului) - VishuddhaLocalizarea ei, dupa cum îi spune si numele, este la baza gâtului. Reprezentarea grafica a ei este floarea de lotus cu 16 petale iar culoarea sa reprezentativa este albastrul deschis.
Elementul sau este eterul.
Functionarea corecta a chakrei 5 permite emisia emotiilor, exprimarea bucuriei, autoexprimarea si creativitatea. Ea asigura aptitudinile pentru educatie, actorie si telepatie. Este chakra cea mai usor expusa stresului.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei 5 duc la aparitia timiditatii, tracului, bâlbâielii sau depresiei. Persoanele devin introvertite si sunt mai predispuse la bol cardiovasculare si la impotenta, în comparatie cu cele extrovertite.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 5 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Sarmisegetuza.

Chakra 6(celui de-al treilea ochi) - AjnaEste localizata la un centimetru deasupra ochilor, între sprâncene. Reprezentarea sa grafica este un cerc alb cu 2 petale de lotus. Culoarea sa reprezentativa este albastrul-indigo.
Functionarea corecta a chakrei 6 determina o buna intuitie. Ea este centrul de comanda mentala, clarviziune si telepatie.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei pot produce paranoia, confuzia si încordarea, însotite de dureri de cap. Persoana are o stare psihica labila, nu are un scop, are halucinatii si credinta dusa pâna la fantism.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 6 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla în Capidava(între Hârsova si Cernavoda).

Chakra 7(a coroanei) - SahashraraLocalizarea ei, raportat la corpul fizic, este în crestetul capului. Chakra 7 apartine lui Dumnezeu.
Reprezentarea grafica a sa este floarea de lotus cu o mie de petale, iar culoarea sa este alb.
Functionarea corecta a chakrei determina starea de confort si de seninatate, ea controlând memoria directa si pe cea indirecta. Meditatia pe aceasta chakra duce la pacea universala si primirea de informatii utile din astral.
Disfunctiile fizice si psihice ale chakrei 7 duc la înstrainarea de Divinitate, neliniste, nemultumire, lipsa încrederii în viata, lipsa inspiratiei si deruta.
Centrul energetic care conecteaza la energii de vibratia chakrei 6 si care ajuta la echilibrarea ei, se afla la manastirea Sâmbata de Sus

Trebuie sa precizez ca mai sunt si alte chakre, secundare, la nivelul corpului care ating cifra de 300(fiecare punct al acupuncturii reprezinta o minichakra) precum si în afara corpului.
Cele din corp sunt: chakrele picioarelor, ovarelor/testiculelor si chakrele mâinilor.
Iar cele din afara corpului sunt îndreptate catre cer în continuarea chakrei 7 ajungând cifra de 22 de chakre, dupa anumiti autori.

Exista mai multe metode, tehnici si sisteme prin care se pot curata, echilibra, reenergiza chakrele, despre care voi vorbi în urmatoarele postari,
Voi scrie si despre atacuri energetice precum si despre flacara violet, si nu numai.


Download "Indra - super" for FREE!!!Loading...

 

Download Zortam Mp3 Media Studio for Windows - Free Mp3 Organizer, ID3 Tag Editor, Download Cover Art, Auto Mp3 Tagger

Copyright © 2018 Zortam. All Rights Reserved.